L’Aleixar debuta a la Lliga amb una victòria molt treballada (5-4) davant l’Elisabet Salou

14/10/2023

La Lliga 2023-24 ja és em marxa i el primer partit de la Segona Divisió Catalana de Futbol Sala - Tarragona Grup 12 és el que s’ha disputat aquest dissabte a les cinc de la tarda a la pista de l’Aleixar.

Molts gols i moltes targetes és el que més s’ha vist en aquest partit, que al final l’Aleixar ha guanyat (5-4), tot i que l’Elisabeth ha anat sempre per davant en el marcador. Finalment, però, en el minut 38, a les acaballes del partit, l'Aleixar ha aconseguit, de penalti, posar-se per davant amb el gol de la victòria.

El resultat final ha sigut de 5 a 4 amb gols aleixarencs a càrrec d’Albert de la Fuente, de  falta directa, Daniel Romea (2), Josep Vasquez i Artur Basora (penalti).

Pel que fa a les targetes, totes grogues, l’Aleixar n’ha vist 3 (César Espert, Jordi de la Fuente i Albert de la Fuente) mentre que l’Elisabeth de Salou n’ha vist 5. La feina de l’àrbitre ha estat molt criticada, tant a la primera meitat com, sobretot, a la segona quan hi ha hagut diferents faltes i aturades del partit, intervencions de l’àrbitre amb les banquetes i els capitans, alguna disputa pujada de to, etc.

L’equip salouenc ha sigut el primer a marcar a només dos minuts de l’inici del partit, però l’Aleixar ha sabut aguantar i ha anat empatant cada un dels gols de l’Elisabeth. Al final de la primera meitat, 3-3.

A la represa, novament el Salou ha marcat primer (3-4) però immediatament després arribava l’empat aleixarenc (4-4). Fins que a dos minuts del final, un penalti a favor de l’Aleixar ha decantat finalment el partit a favor de l’Aleixar, que ha sumat els seus primers tres punts.