L’1 de juliol obre la piscina municipal

29/06/2020

L’1 de juliol obre la piscina municipal

 

La piscina municipal obrirà a partir de dimecres 1 de juliol i fins al 15 de setembre, amb noves normes de funcionament a causa de la COVID-19. Així, l’horari serà d’11 a 20 hores però es tancarà de 15.30h a 16h per a realitzar els preceptius treballs de desinfecció de les instal·lacions. També hi haurà control d’accés perquè l’aforament està limitat al 30 %.

Pel que fa a l'accés, l'alcalde Toni Abelló ha dictat un decret per restringir l'accés a la piscina, de manera que només podran accedir-hi:

- les persones empadronades a l’Aleixar

- les unitats familiars que acreditin residència temporal al municipi durant el període en el que estiguin obertes les instal·lacions

- les persones que acreditin parents de fins a segon grau de consanguinitat empadronats a l’Aleixar

Pel que fa als preus,  el Consistori ha optat per mantenir l’abonament per a tota la temporada i els descomptes habituals per a les famílies, d'acord amb el barem següent:

- nens i nenes fins a 3 anys i majors de 65 anys: accés gratuït

- abonament de temporada de 4 a 10 anys: 26 euros

- abonament de temporada per d’11 a 64 anys: 44 euros

Descomptes:

- Associació de Joves:  15% de descompte presentant el carnet de l’Associació de Joves de l’Aleixar en tots els abonaments de temporada. Els joves es situaran en l’últim lloc de la unitat familiar

- Família nombrosa: 15% de descompte presentant el carnet de família nombrosa: s'aplica el descompte a tots els membres de la unitat familiar

- Família monoparental: 15% de descompte presentant el carnet de família monoparental: s'aplica el descompte a tots els membres de la unitat familiar

- Abonaments familiars de temporada. Descomptes en els abonaments de temporada: per a obtenir-los, caldrà tramitar tots els abonaments en el mateix moment i aplicar els descomptes amb el següent ordre en els membres de la unitat familiar: 1r membre sense descompte, 2n membre 5% de descompte i resta de membres 10% de descompte.

Per aconseguir l'abonament corresponent, prèviament us heu de posar en contacte amb l’Ajuntament mitjançant una trucada telefònica al 977 815 005, i després heu de fer una transferència al compte ES06 0182 5634 1102 0008 8408, indicant: el número d’abonaments, noms de les persones incloses en l'abonament i el número de targeta d’accés.

Una vegada hagueu fet el pagament, haureu de  passar a recollir la targeta d'accés a la piscina per l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 15h. Recordeu que és obligatori disposar de la targeta d'accés per entrar a la piscina.

D'altra banda, altres normes a seguir són les següents:

- NO es podran fer servir els vestuaris de la piscina, que estaran tancats

- Només es podran fer servir les lavabos de la zona de platja de la piscina

- Dins les instal·lacions s’han de guardar les distàncies de seguretat entre persones d’1,5 m

Per últim, preguem la màxima col·laboració de les persones usuàries en el respecte d’aquestes normes perquè tothom pugui gaudir de la piscina amb la màxima seguretat possible.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca